POLITICA DE PRIVACITAT

Denominació Social: APLACAT SBD SL
Domicilio Social: Bruc, 114 08203 Sabadell
CIF / NIF:B66204579
Telèfon: 93 515 53 09
e-Mail: info@placat.cat
Nom de domini: aplacat.cat

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

AMB QUINA FINALITAT TRACTAREM LES SEVES DADES PERSONALS?

Tractarem les seves dades personals, recollides a través del Lloc Web amb les següents finalitats:

 • En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través del lloc web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
 • Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el Lloc Web.
 • Remetre butlletins amb novetats publicades al nostre lloc web i comunicacions comercials de promocions i / o publicitat sobre productes que puguin ser del seu interès.
 • Monitorització i estudi de l’ús del nostre lloc web mitjançant l’ús de Cookies
 • Li recordem que pot oposar-se a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a info@aplacat.cat.

Els camps que apareixen en els nostres formularis i que estan indicats amb un asterisc (*) s’han d’emplenar obligatòriament, sent necessaris per a poder complir amb les finalitats indicades.

DURANT QUANT TEMPS ANEM A GUARDAR LES SEVES DADES PERSONALS?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o fins que l’usuari sol·liciti la seva supressió.

LEGITIMACIÓ

El tractament de les seves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

 • La sol·licitud d’informació i / o la contractació dels serveis de oferts per la nostra empresa i els termes i condicions es posaran de forma prèvia a una eventual contractació.
 • El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que li vam informar posant a la seva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pot acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens faciliti les seves dades o ho faci de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la seva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-li la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

DESTINATARIS

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè, llevat obligació legal.

Com encarregats de tractament, guardem les seves dades en els següents proveïdors, els quals ens indiquen que compleixen perfectament amb la legalitat vigent:

Google Inc. amb domicili a 1600 Amphitheatre Parkwat, Mountain View (Califòrnia) CA 94043, Estats Units. Google utilitza cookies en la meva web per analitzar l’ús de aplacat.cat (entre ells guarda la teva adreça IP) i dades són guardats en els seus servidors d’Estats Units.

The Rocket Science Group, LLC (Mailchimp) amb domilicio a 675 Ponce de Leon Au NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308. En joseantonioherrero.com utilitzem la plataforma Mailchimp per a la gestió i l’enviament de comunicacions comercials. Pots consultar la seva política de privacitat en aquest enllaç.

Les dades personals facilitades a través dels formularis del Lloc Web, són tractats per a la prestació dels serveis, així com per a l’enviament de comunicacions comercials o informatives mitjançant l’ús de l’eina que Mailchimp facilita, el que comporta que les dades introduïdes són transferits als servidors de l’esmentada companyia, suposant una transferència internacional de dades als Estats Units, que l’usuari consent de manera expressa amb l’acceptació de la present política de privacitat.

DRETS DEL USUARI

Com interessat que ens ha proporcionat les seves dades personals, té ple dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, i en concret està facultat per exercitar els drets que la normativa en matèria de protecció de dades li reconeix, d’acord amb el que preveu la mateixa:

 • Dret d’ACCÉS a les seves dades personals
 • Drets de sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes
 • Dret de sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
 • En determinades circumstàncies, podrà sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret d’OPOSICIÓ al tractament de les seves dades.
 • eixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, podrà sol·licitar el seu dret a la PORTABILITAT de les dades.

Podrà exercir aquests drets dirigint una comunicació a l’adreça postal i/o de correu electrònic que es fa constar en l’apartat “Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals.”

A més, en cas que s’hagi vulnerat qualsevol dels seus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), al C / Jorge Juan, 6, 28001-Madrid o mitjançant la seu electrònica de la AEPD